Image Capture adds Label to Report

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Image Capture adds Label to Report

    I don't use image capture all too often, however I want to use it for a new part. Oddly, it adds a label onto my report. Does anyone know how to get rid of it?

    ImageCaptureLabel_2018R2SP4.PNG

  • #2
    Isn't there a "YES/NO" in the line of the command, in the edit window ?

    Comment


    • #3
      Originally posted by JEFMAN View Post
      Isn't there a "YES/NO" in the line of the command, in the edit window ?
      Nope. The only way I see around this is to create a custom report. I have a ticket into the mothership to see if they have an answer.

      Here's my code for one of them:

      Code:
      ASSIGN/V5="C:\Users\cmm\Pictures\Part Pictures\12802\Dimple 2\DIMPLE2_"+FORM1+"_"+FORM2+"_"+FORM3+"_"+SYSDAT2+"_"+SYSTIM2+".bmp"
                  IMAGECAPTURE/<DIMPLE2.X,DIMPLE2.Y,0+0>,0.998,Top Light=<OFF,0,OFF>,Bottom Light=<OFF,0,OFF>,Ring Light=<OFF,85,ON>
                  FILENAME=V5

      Comment


      • #4
        In theory, it should be possible to edit the report template, view the Rule Tree, find the entry for IMAGECAPTURE and change the effect to Nothing. In practise, I haven't been able to find any rule for IMAGECAPTURE to change, so this might be the reason it shows in the report (default behaviour?).
        AndersI
        SW support - Hexagon Metrology Nordic AB

        Comment


        • #5
          Originally posted by AndersI View Post
          In theory, it should be possible to edit the report template, view the Rule Tree, find the entry for IMAGECAPTURE and change the effect to Nothing. In practise, I haven't been able to find any rule for IMAGECAPTURE to change, so this might be the reason it shows in the report (default behaviour?).
          That's the reason I ask is because I couldn't find it either. Hexagon hasn't gotten back to me yet. In short, it looks like either "deal with it" and get the questions of "why is this on the report" or I spend a little time and create a custom report....

          Comment


          • #6
            I don't have a system available to test it (can't generate the IMAGECAPTURE command), but shouldn't the following work:

            - create an empty label (size 1x1), call it EMPTY.LBL, mark it available for all command types.
            - in the Report Window, right click on the imagecapture line(s) and select the new label

            and thinking of if, can't you just right click the imagecapture line(s) in the RW and select Hide?
            AndersI
            SW support - Hexagon Metrology Nordic AB

            Comment


            • #7
              Originally posted by AndersI View Post
              I don't have a system available to test it (can't generate the IMAGECAPTURE command), but shouldn't the following work:

              - create an empty label (size 1x1), call it EMPTY.LBL, mark it available for all command types.
              - in the Report Window, right click on the imagecapture line(s) and select the new label

              and thinking of if, can't you just right click the imagecapture line(s) in the RW and select Hide?
              Ah yes, the hide labels. I knew I was forgetting something! Thanks AndersI !!!

              Comment


              • #8
                Hi, This issue has been reported and an internal report filed. For your reference, this is PCD-123716. This is waiting to be scheduled. The issue does relate to a missing rule in the rule tree for the feature label.
                This rule can be added. I have included a screenshotCapture.PNG

                Comment


                • #9
                  NeilRyan Much appreciated! Thanks.

                  Comment

                  Related Topics

                  Collapse

                  Working...
                  X