Active X controls in Custom Reports

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Active X controls in Custom Reports

    I have edited my report and now the "position graphical analysis" active X control in the label doesn't show the deviation. I looked at the unedited one and it works. I thought I could find out what Active X control was being used in the unedited and just pick it for the edited one but there is nothing listed. Does anyone know what Active X control is used in this spot.

    This one works

    http://i98.photobucket.com/albums/l2...ic_1Medium.jpg

    Edited one that doesn't work

    http://i98.photobucket.com/albums/l2...ic_2Medium.jpg

    Which one do I pick

    http://i98.photobucket.com/albums/l2...ic_3Medium.jpg
    sigpic GDTPS - 0584

  • #2
    I think its for the TP graphic. (the cross hairs) In fact, you can corroborat this by looking at your scrncap
    Last edited by slesholdofthreep; 09-17-2007, 04:36 PM.
    sigpic 1.61803399Δ
    ASSIMILATE INTERGRATE SYNTHESIZE

    Comment


    • #3
      Yeah. That I know. What I need to know is how to fix it. The first pic shows it working. The point is offset. The second one isn't working, no offset shown. How do I fix it?
      sigpic GDTPS - 0584

      Comment


      • #4
        Try inserting a Dimension Report Radial Control activex object
        Last edited by slesholdofthreep; 09-18-2007, 02:12 PM.
        sigpic 1.61803399Δ
        ASSIMILATE INTERGRATE SYNTHESIZE

        Comment


        • #5
          That didn't work. i don't know what I'm doing in here anymore. I'll deal with it later. thanks
          sigpic GDTPS - 0584

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X