PCDMIS Forum Lag

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • PCDMIS Forum Lag

    Been waiting approx 2mins sometimes for this forum to load. Anyone else have big lag too?
    40
    Yes
    10.00%
    4
    No
    80.00%
    32
    Half the time
    10.00%
    4
    I used to be high on life but I built up a tolerance.

    Brown & Sharpe Global Advantage
    PCDMIS CAD++ v2011mr2
    PH10MQ/SP600M


    sigpic

  • #2
    Same here. It's only since they added the new wizz bang graphics at the top page of the forum.

    Comment


    • #3
      Did not offer hardly ever, so I did not vote
      Usually pretty fast for me..
      sigpic.....Its called golf because all the other 4 letter words were taken

      Comment


      • #4
        Originally posted by Underspec View Post
        Been waiting approx 2mins sometimes for this forum to load. Anyone else have big lag too?
        At first I thought you were referring to the Forum HAG...

        but now I think that:

        You have been Hodemized....
        Last edited by cmmguy; 07-25-2007, 01:51 PM.
        Links to my utilities for PCDMIS

        Comment


        • #5
          Originally posted by cmmguy View Post
          You have been Hodemized....
          Oooo, that sounds bad.

          Usually it pops up right away. Sometimes it starts churning. If it isn't up in 5 seconds, I stop it and click re-load. Then, it usually pops up right away.

          Comment


          • #6
            No problems, other than personal!

            TK
            sigpicHave a homebrew

            Comment


            • #7
              I'm going to wait for Hoedeman to chime in. Then I'm gonna pounce. Don't tell him I'm hiding here waiting.
              <internet bumper sticker goes here>

              Comment


              • #8
                Originally posted by craiger_ny View Post
                I'm going to wait for Hoedeman to chime in. Then I'm gonna pounce. Don't tell him I'm hiding here waiting.
                I've been waiting for YOU, Mr. Bogger-Boy.

                Actually, it seems the later in the day the slower it gets.
                sigpic
                Originally posted by AndersI
                I've got one from September 2006 (bug ticket) which has finally been fixed in 2013.

                Comment


                • #9
                  Are you using dial-up
                  Windows 7
                  Pc-Dmis 2015
                  Global Performance 7-10-7


                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by BSchwark View Post
                    Are you using dial-up
                    I don't even use Dial Indicators. All digital here.
                    I used to be high on life but I built up a tolerance.

                    Brown & Sharpe Global Advantage
                    PCDMIS CAD++ v2011mr2
                    PH10MQ/SP600M


                    sigpic

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Underspec View Post
                      I don't even use Dial Indicators. All digital here.
                      Dude, I got a dial indicator that is scaled in MICRONS! Once around the dial is 0.004"
                      sigpic
                      Originally posted by AndersI
                      I've got one from September 2006 (bug ticket) which has finally been fixed in 2013.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Matthew D. Hoedeman View Post
                        Dude, I got a dial indicator that is scaled in MICRONS! Once around the dial is 0.004"

                        What are you checking with that??
                        I used to be high on life but I built up a tolerance.

                        Brown & Sharpe Global Advantage
                        PCDMIS CAD++ v2011mr2
                        PH10MQ/SP600M


                        sigpic

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Goodluck View Post
                          Oooo, that sounds bad.

                          Usually it pops up right away. Sometimes it starts churning. If it isn't up in 5 seconds, I stop it and click re-load. Then, it usually pops up right away.
                          Same for me.
                          Lately, it occurs to me
                          What a long, strange trip it's been.

                          2017 R1 (Offline programming)

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Underspec View Post
                            What are you checking with that??
                            It is actually for doing set-ups on the wire EDM machines.
                            sigpic
                            Originally posted by AndersI
                            I've got one from September 2006 (bug ticket) which has finally been fixed in 2013.

                            Comment


                            • #15
                              Who calibrates that thing Hoedeman? Do you send it out or do it in house?
                              <internet bumper sticker goes here>

                              Comment

                              Related Topics

                              Collapse

                              Working...
                              X