problem with perp in a loop

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • problem with perp in a loop

    Has anyone ever had this happen. I did a couple perpendicularity checks . So in a loop of 32 it screws up every third one and is off by .060" when it should be around .001". I re-ran it and sure enough, measures two correctly and then the third bad. The first time I ran it the third one was bad and every third after that, the second time the first bad then every third after that. I won't be doing this again so no big deal for now but curious if anyone else has seen this.
    4.1 global
    sigpicOn the Obama Express. Next stop, the soup line.

  • #2
    Are these threaded holes you are measuring?
    I used to be high on life but I built up a tolerance.

    Brown & Sharpe Global Advantage
    PCDMIS CAD++ v2011mr2
    PH10MQ/SP600M


    sigpic

    Comment


    • #3
      Nope. There actually bosses that an insert goes into on a plastic part. It maybe just a matter of redoing the dimension and then it will be fine. I'll check this when I get the fixture back and just run one part and see what happens. I have not had an issue with a loop for so long it made me wonder.
      sigpicOn the Obama Express. Next stop, the soup line.

      Comment


      • #4
        I don't like looping anymore. Patterning is my thing now.
        I used to be high on life but I built up a tolerance.

        Brown & Sharpe Global Advantage
        PCDMIS CAD++ v2011mr2
        PH10MQ/SP600M


        sigpic

        Comment

        widgetinstance 190 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X