v4.1 flipping vectors fixed?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • v4.1 flipping vectors fixed?

    Is this fixed in v4.2? It's very annoying
    I used to be high on life but I built up a tolerance.

    Brown & Sharpe Global Advantage
    PCDMIS CAD++ v2011mr2
    PH10MQ/SP600M


    sigpic

  • #2
    Originally posted by Underspec View Post
    Is this fixed in v4.2? It's very annoying
    Just curious if vector flip on NEW programs written in 4.1 or on programs that have been written on earlier cersions?
    Bill Jarrells
    A lie can travel half way around the world while the truth is putting on its shoes. - Mark Twain

    Comment


    • #3
      Vectors flip when you redo auto features.
      I used to be high on life but I built up a tolerance.

      Brown & Sharpe Global Advantage
      PCDMIS CAD++ v2011mr2
      PH10MQ/SP600M


      sigpic

      Comment


      • #4
        Running 4.2
        Its still flipping vectors.
        good luck

        Comment


        • #5
          Originally posted by validations View Post
          Running 4.2
          Its still flipping vectors.
          good luck
          I must have the perfect machine/controller setup, and the only good versionb of PC-DMIS 4.2, because I have almost no problems with this version?
          sigpic

          James Mannes

          Comment


          • #6
            Maybe the only perfect machine setup, are you using cad??

            Comment


            • #7
              Originally posted by validations View Post
              Maybe the only perfect machine setup, are you using cad??
              That's pretty much all I use.
              sigpic

              James Mannes

              Comment


              • #8
                I heard it was fixed in 4.2. Maybe it's machine specific?
                I used to be high on life but I built up a tolerance.

                Brown & Sharpe Global Advantage
                PCDMIS CAD++ v2011mr2
                PH10MQ/SP600M


                sigpic

                Comment


                • #9
                  DCI issue maybe? SW or "scan to point" build issue maybe.
                  Creates one point correct, then the remainer of the point build is reversed.
                  Happens about 25% of the time.. and 25% too much.
                  We do reverse engineering here, we scan everything.

                  Comment

                  Related Topics

                  Collapse

                  Working...
                  X