Probe utility NFG

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probe utility NFG

    when I open up my program tip is not defined
    I hit ctrl alt P

    Probe utility box completely empty
    all tips gone and no picture of build up

    wont let me cal the unit
    cant do anything

    HEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!
    PC-DMIS CAD++ 4.3 MR1

  • #2
    If you have your cursor at the top of the program it wont show anything.

    Comment


    • #3
      Probe Utility

      Is the search path set to the correct directory?
      sigpic
      "You cant vote 'present' as the President of the United States"

      Comment


      • #4
        Boomer

        which is the correct directory
        PC-DMIS CAD++ 4.3 MR1

        Comment


        • #5
          Originally posted by djone368 View Post
          Boomer

          which is the correct directory
          The correct directory is wherever you have your probe files located. Go to EDIT>SET SEARCH PATH>PROBE DIRECTORY and browse to where you have your probes located. Click APPLY>OK and you should be good to go(if this is indeed your problem).
          sigpic

          James Mannes

          Comment


          • #6
            it is the right directory
            PC-DMIS CAD++ 4.3 MR1

            Comment


            • #7
              Have you looked at the folder where the probes are stored? Are there any probes in there? If not you need to build the probes again, or retrieve already built probes from a backup source. Let's start there and see what you find.
              sigpic

              James Mannes

              Comment


              • #8
                James

                no probes in forlder so I started from scratch and did probe build up and am mapping the unit right now

                thanks for your help

                happy 4th
                and happy Canada day

                Dave
                PC-DMIS CAD++ 4.3 MR1

                Comment


                • #9
                  I had the same thing happen to me on Tuesday. The configured probe angles in one of my probe files disappeared. I knew something wasn't right when I looked at the size of the .PRB file being 1kb, instead of something like 28kb. Luckily I had a backup
                  -Bill

                  PC-DMIS 4.2 MR1 - Global Image 7107 - PH10MQ - SP600M

                  Comment

                  Related Topics

                  Collapse

                  Working...
                  X