Scanning Issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Scanning Issue

    I am currently working with 2019 R2 CAD ++ Offline and am having an issue with scanning. When I open up any of the scanning options and go into the cad controls I cannot select any surface but if I close out of the scanning option I can select the surfaces I am trying to select in the scan option. Has anyone seen this issue?

  • #2
    CAD Corrupted, You'll spend hours and get nowhere, Have your engineer to recreate it or export it in a different type of file, IGES, STEP, or whatever. You may not get it to work, unfortunately you may be screwed on this. This happens quite to often with me.
    (In Memory of my Loving wife, "Ronda" who I lost March 7, 2016. I love you baby.)
    They say "Nobody's Perfect." I must be Nobody.

    Comment


    • #3
      Originally posted by andrzejewski988 View Post
      I am currently working with 2019 R2 CAD ++ Offline and am having an issue with scanning. When I open up any of the scanning options and go into the cad controls I cannot select any surface but if I close out of the scanning option I can select the surfaces I am trying to select in the scan option. Has anyone seen this issue?
      Do you have Select button checked on the CAD Controls tab? If not try selecting the CAD surfaces by checking it ON.
      Regards,

      Krishna Chaitanya Velisetty
      Metrology Software Applications Specialist,
      Hexagon Manufacturing Intelligence.

      Comment


      • #4
        This may be a stupid question but are you in DCC mode
        2024 can't get here soon enough!!!

        Comment


        • KIRBSTER269
          KIRBSTER269 commented
          Editing a comment
          Just so you know, it's greyed out in manual mode

        • ogcharliebrown
          ogcharliebrown commented
          Editing a comment
          I have never worked in offline mode. whoops.

        • KIRBSTER269
          KIRBSTER269 commented
          Editing a comment
          Don't apologize, every suggestion is welcome here, right or wrong, correct or incorrect, because it helps everyone answer unseen questions.

      • #5
        Thanks everyone. I did have the select box checked and in DCC. I ended up getting it to work but did take a while. We use an external alignment so we bring our part models into Creo as a step and then export the part and alignment plate out as an IGES. I will try and bring the part models into creo as an IGES and see if this helps. Thanks!

        Comment

        Related Topics

        Collapse

        Working...
        X