ID Labels are annoying!!!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ID Labels are annoying!!!

    Can I, and I hope I can, stop them ANNOYING labels apperaing when I create Features???? All I want to do is turn them off as a Default setting, stop the Automatic display of Feature ID's. And annother annoying thing whilst I'm at it. How do I stop the 'Virtual Keyboard' appearing every time I load PCDmis??????? It's so....................
    I am a Mushroom................Kept in the dark and fed on sh*t!!!!!

  • #2
    NOPE, ya can't turn off the labels until there are labels to turn off. For YEARS I have wanted to change the defaul color of the features. I use a black background (well, almost black bacause of Pcdmis) and the new, un-dimensioned features are very hard to see.
    sigpic
    Originally posted by AndersI
    I've got one from September 2006 (bug ticket) which has finally been fixed in 2013.

    Comment


    • #3
      You can probably change the default coulours of features in the OPENGL settings in the Settings Editor. Have you tried that???
      I am a Mushroom................Kept in the dark and fed on sh*t!!!!!

      Comment


      • #4
        just right click on one of the labels and say 'hide all IDs'

        Comment


        • #5
          Yeh, I know that, but all that will do is hide the labels that are currently on display. I want to stop them coming on in the first place.
          I am a Mushroom................Kept in the dark and fed on sh*t!!!!!

          Comment


          • #6
            In 3.7 MR 3 once the labels are off they stay off until you turn them back on. Even as you measure them again, they stay off. I like 3.7 Mr 3.

            Bill

            Comment


            • #7
              Ahhhhh....maybeeee?!!
              Will have to see in mr3...
              I am a Mushroom................Kept in the dark and fed on sh*t!!!!!

              Comment


              • #8
                I thought I had checked that before in trying to change the generic, default color, but I figured I would check to make sure. Nope, I could not find anything, anywhere in the SETTINGEDITOR to change the default feature colors. Anyone else got an idea? Does everyone get BLACK features when they are created WITHOUT a dimension?
                sigpic
                Originally posted by AndersI
                I've got one from September 2006 (bug ticket) which has finally been fixed in 2013.

                Comment


                • #9
                  See if this will work:

                  F5
                  ID Setup tab
                  Go to the "Labels For" pulldown and select Features instead of Alignments
                  Uncheck "Show All ID's"
                  Hit "Apply"
                  "Your mom goes to college."
                  Kip

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by slinky1561
                    Yeh, I know that, but all that will do is hide the labels that are currently on display. I want to stop them coming on in the first place.
                    ya two mouse clicks is alot of extra work.

                    Comment

                    Related Topics

                    Collapse

                    Working...
                    X