Problems with HELP in 4.1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problems with HELP in 4.1

    Hey everyone,

    Got a problem with the HELP in Ver.4.1. This just started yesterday evertime I go to the HELP menu I get an alarm and that shuts PCDMIS down. I even tried rebooting the system with no luck. Just wondering if anyone else has experienced this and what they did to fix this problem?

  • #2
    I'll be too slow to find the post. So I'll just post this and then go looking.

    Did you install internet explorer 7 yesterday?

    Comment


    • #3
      OK, go here. This will most likely fix your problem.

      Comment


      • #4
        Thanks (Goodluck) this fixed the problem...

        Comment


        • #5
          Crash when using help

          We have Pcdmis on two diff machines here ,both are Pcdmis 4.1 on XP Pro SP2.On one machine when you try to use help it crashes , on the other machine help works fine We've tried the fix posted above and it still doesn't work.

          Any other ideas ??

          Tia
          Coot

          Comment


          • #6
            Yup,

            If possible, use version 3.7mr3.

            ZydecoPete
            sigpic

            Comment


            • #7
              Originally posted by thecoot View Post
              We have Pcdmis on two diff machines here ,both are Pcdmis 4.1 on XP Pro SP2.On one machine when you try to use help it crashes , on the other machine help works fine We've tried the fix posted above and it still doesn't work.

              Any other ideas ??

              Tia
              Coot
              I don't know if this is it or not but there is a hotfix for SP2. Is it installed on both machines?

              Comment


              • #8
                Ok, here is the information on the hotfix for SP2.

                Comment

                Related Topics

                Collapse

                Working...
                X