Reporting in V4.0; need more numbers behind the decimal point

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Reporting in V4.0; need more numbers behind the decimal point

    My reports in V4.0 consistently show the GD&T call-outs with just 4 digits behind the decimal point, see attached file.





    I figured out how to change the .LBL files. I even found the Read only check, that needed to be unchecked. But how can I get the numbers in that call to read with more than 4 digits behind the decimal point???


    Any ideas? Jan.
    Last edited by Jan d.; 08-24-2006, 04:36 PM.
    ***************************
    PC-DMIS/NC 2010MR3; 15 December 2010; running on 18 machine tools.
    Romer Infinite; PC-DMIS 2010 MR3; 15 December 2010.

  • #2
    I know nothing about 4.0 but since James is not here someone should get involved. Maybe Winston will figure it out I think he is on 4 right now. Does 4 have a display precision like lower versions and does that show in the reports when you change it? Lower versions it was F5.

    Craig
    <internet bumper sticker goes here>

    Comment


    • #3
      Yes, I have that set at 5 and my report window and some of the legacy tolerancing DOES print with 5 digits. However, the new dimensioning seems to ignore the 5 digits call out and keeps printing at 4. I was told by 1-800 helpful that this was something I need to set in the LBL file. But I can not find it. At all.

      So anybody an idea of what to try next??


      Please let me know.


      Jan.
      ***************************
      PC-DMIS/NC 2010MR3; 15 December 2010; running on 18 machine tools.
      Romer Infinite; PC-DMIS 2010 MR3; 15 December 2010.

      Comment


      • #4
        ..
        sigpic
        if you had soap on a rope it would be tied to yer ankle

        Comment


        • #5
          If its MM it will only print 4 places. At least it does on 3.5mr2
          sigpic.....Its called golf because all the other 4 letter words were taken

          Comment


          • #6
            I think this is a bug in V4.0 reporting. I know at least one dimension precision issue with reporting was fixed in V4.1.

            Comment


            • #7
              Thanks. I already started to think I was running into a bug.


              Jan.
              ***************************
              PC-DMIS/NC 2010MR3; 15 December 2010; running on 18 machine tools.
              Romer Infinite; PC-DMIS 2010 MR3; 15 December 2010.

              Comment


              • #8
                Just found out the solution to this problem. In order to set the amount of digits, you have to use the DisplayPrecision/5. That way the new tolerances will display with 5 digits behind the decimal point.


                Jan.
                ***************************
                PC-DMIS/NC 2010MR3; 15 December 2010; running on 18 machine tools.
                Romer Infinite; PC-DMIS 2010 MR3; 15 December 2010.

                Comment

                Related Topics

                Collapse

                Working...
                X