Power Exit

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Power Exit

    When using the Assignment feature, my system keeps throwing me out (four times so far today). I have used Assignment countless times without this happening, but today it just doesn't want to cooperate. As is my habbit, most times I had saved just prior to being booted out. No programming lost, but wasted time and increased blood pressure.

    Computer: Dell Precision 370 2.8GHz, WinXP SP2, 1G RAM, nVidia Quadro FX 1400.

    Anybody else experiencing this?
    Any suggestions greatly appreciated.
    v2013 MR1, v2015.1
    B&S Global 544, 555
    Mitutoyo A504 w/PC-DMIS

    sigpic
    Since 1994

    Never force anything. Get a bigger hammer.
    (Advice from my dad.)

  • #2
    Did you try a complete re-boot?
    sigpic
    Originally posted by AndersI
    I've got one from September 2006 (bug ticket) which has finally been fixed in 2013.

    Comment


    • #3
      Its a dell
      sigpic

      Comment


      • #4
        Originally posted by Matthew D. Hoedeman
        Did you try a complete re-boot?
        Rebooted a couple times, still got thrown out. Then I did a complete shutdown for about 10 min. Restarted and it's working for now.
        Frustrating 'cause the only other app running is Lotus Notes.

        Thanks for the quick responses.
        v2013 MR1, v2015.1
        B&S Global 544, 555
        Mitutoyo A504 w/PC-DMIS

        sigpic
        Since 1994

        Never force anything. Get a bigger hammer.
        (Advice from my dad.)

        Comment

        Related Topics

        Collapse

        Working...
        X