Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Company logo

  1. #1
    Junior Member
    • Additional Information
      • Years CMM Experience:
      • 3
      • Software Version:
      • 2011 MR2
      • Machine Type:
      • pc dmis one
      • Location:
      • los Angeles, CA.
      • Job Function:
      • quality, manufacturing inspector
    em748's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    los Angeles, CA.
    Posts
    21

    Default Company logo

    I tried to follow up the help menu (F1) to insert the company logo on CMM reports, with no success !
    is there anyone to help me with this ? PC-DMIS CAD 2011 MR1

    Best regards.

  2. #2
    Senior Member
    • Additional Information
      • Years CMM Experience:
      • 2
      • Software Version:
      • pcdmis 2011 mr1
      • Machine Type:
      • brown and sharpe
      • Location:
      • Da UP, eh?

    Join Date
    May 2011
    Location
    Da UP, eh?
    Posts
    167

    Default

    FILE - REPORTING - NEW or EDIT- choose report templete you want to edit or create new report template
    ADD IMAGE TO TEMPLATE (cactus button), SELECT REGION - THEN load in the image with prompts in new window
    SAVE REPORT TEMPLATE
    OPEN REPORT WINDOW
    OPEN "TEMPLATE SELECTION DIALOG" - arrow with blue circle button
    ADD TEMPLATE TO LIST
    SET AS DEFAULT IF YOU WANT

  3. #3
    PC-DMIS demi-Guru
    • Additional Information
      • Years CMM Experience:
      • 25+
      • Software Version:
      • 3.7mr3, 2012mr1, 2013mr1
      • Machine Type:
      • 10 x DEA, 6 x B+S, 1 x Johannson
      • Location:
      • Lancashire, UK
      • Job Function:
      • programmer/dogsbody engineering dept advisor (gd+t) Drawing print translator I.T. weenie hater
    pwhitsa's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lancashire, UK
    Posts
    1,556

    Default

    or just move the wai.bmp to a different folder and rename your logo as wai.bmp
    Roses are red
    Violets are glorious
    Don't try to sneak up
    On Oscar Pistorius.

    MIL-TFP-41C

    3.7mr3, 2012mr1, 2013mr1

  4. #4
    PC-DMIS demi-Guru
    • Additional Information
      • Years CMM Experience:
      • GEOPAK a long time ago, then I forgot all....
      • Software Version:
      • 2010MR1, 2012MR1
      • Machine Type:
      • Advantage 7-10-7, Image 7-7-7
      • Location:
      • eastern Pacific ocean
      • Job Function:
      • scapegoat
    sealevel's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    eastern Pacific ocean
    Posts
    1,561

    Default

    *frustration avoidance tip*
    before editing your report template, go to the reporting directory of your PC-DMIS install, and make sure to remove the 'read-only' attribute from all the contents. (set to read-only by default)
    otherwise, your edits won't 'stick'.
    ^^^^^^^^

  5. #5
    Senior Member
    • Additional Information
      • Years CMM Experience:
      • 18
      • Software Version:
      • 4.2 MR1 & 2011
      • Machine Type:
      • Brown & Sharpe & LK G90C
      • Location:
      • Fraser, MI
      • Job Function:
      • Director of Quality
    mdobb829's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Fraser, MI
    Posts
    258

    Default

    With your Program open, click on FILE at the top, and scroll down to REPORTING. Click on EDIT in the pop-up window to the right, and then click on LABEL TEMPLATE in the next pop-up window to the right. Open up the FILE_HEADER.lbl file. Left click on the header and then left click again on the logo. Once the logo is highlighted, right click on the logo. A box will pop-up that will allow you to browse for you company’s logo and insert it into the header. Your company’s logo will need to be saved as a .jpg, .bmp or .gif.
    Marty Dobson
    Director of Quality
    http://www.linkedin.com/in/mjdobson

    PC-DMIS CAD V4.2 MR1 & V2011
    PH10MQ
    TP200

  6. #6
    PC-DMIS Guru
    • Additional Information
      • Years CMM Experience:
      • Since 1994
      • Software Version:
      • PC-DMIS CAD++ 2014
      • Machine Type:
      • CEJ12C, CEJ12000
      • Location:
      • Sweden
      • Job Function:
      • Quality tech., CMM programmer/operator
    vpt.se's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Sweden
    Posts
    4,821

    Default

    Quote Originally Posted by mdobb829 View Post
    With your Program open, click on FILE at the top, and scroll down to REPORTING. Click on EDIT in the pop-up window to the right, and then click on LABEL TEMPLATE in the next pop-up window to the right. Open up the FILE_HEADER.lbl file. Left click on the header and then left click again on the logo. Once the logo is highlighted, right click on the logo. A box will pop-up that will allow you to browse for you company’s logo and insert it into the header. Your company’s logo will need to be saved as a .jpg, .bmp or .gif.
    +1
    PC-DMIS CAD++ 2o14 SP1

  7. #7
    Junior Member
    • Additional Information
      • Years CMM Experience:
      • 3
      • Software Version:
      • 2011 MR2
      • Machine Type:
      • pc dmis one
      • Location:
      • los Angeles, CA.
      • Job Function:
      • quality, manufacturing inspector
    em748's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    los Angeles, CA.
    Posts
    21

    Default

    Thank you very much .

  8. #8
    Junior Member
    • Additional Information
      • Years CMM Experience:
      • 3
      • Software Version:
      • 2011 MR2
      • Machine Type:
      • pc dmis one
      • Location:
      • los Angeles, CA.
      • Job Function:
      • quality, manufacturing inspector
    em748's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    los Angeles, CA.
    Posts
    21

    Default

    Very helpfull, thanks

  9. #9
    Member
    • Additional Information
      • Years CMM Experience:
      • 8
      • Software Version:
      • PC-DMIS 2011,12,13 MR1 / DATAPAGE + 2011
      • Machine Type:
      • Global Advantage 09-15-08
      • Location:
      • HMS
      • Job Function:
      • Quality Supervisor
    MOREPOWER2U's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    HMS
    Posts
    43

    Default

    I am having the same issue. What is the solution?
    Global Advantage 09-15-08
    PC-DMIS 2011 MR1 / DATAPAGE + 2011
    TESASTAR_SM-80




    One foot on the brake and one on the gas. - Sammy Hagar

  10. #10
    PC-DMIS demi-Guru
    • Additional Information
      • Years CMM Experience:
      • 8 ish
      • Software Version:
      • PC-Dmis 3.7 >>>> 2011
      • Machine Type:
      • Many
      • Location:
      • UK
      • Job Function:
      • Technical Manager
    NinjaBadger's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    UK
    Posts
    1,024

    Default

    Quote Originally Posted by MOREPOWER2U View Post
    I am having the same issue. What is the solution?
    the solution's above your post!
    Automettech - Automated Metrology Technology

Similar Threads

  1. Company Logo/Header?
    By David Wedel in forum PC-DMIS for CMMs
    Replies: 10
    Last Post: 08-07-2014, 02:52 PM
  2. Modify company logo
    By Mansukh in forum PC-DMIS for CMMs
    Replies: 7
    Last Post: 04-04-2013, 03:30 PM
  3. New Aviation company Coming to town
    By bw_bob in forum PC-DMIS Blade Inspection
    Replies: 6
    Last Post: 05-22-2008, 08:18 PM
  4. How does your company handle SPC of unilateral tolerances?
    By slesholdofthreep in forum DataSuite SPC
    Replies: 4
    Last Post: 04-17-2008, 03:29 PM
  5. Company Logo
    By JacobMag in forum PC-DMIS Vision
    Replies: 2
    Last Post: 02-16-2007, 04:02 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •